Kiterjesztett garancia

2018. június 30-ig, a cégünk által elvégzett sebességváltó javítás mellé az ügyfelek térítésmentesen kiterjesztett garanciaszolgáltatást is kapnak. A kiterjesztett garancia-csomag tartalmazza a sebességváltó első kötelező szervizelését és karbantartását (a csomag pontos tartalma az alábbi felsorolásban található). Az autóbusz járművek karbantartási ciklusrendjéhez igazodva, bejelentést követően az ügyfél telephelyén elvégezzük az első kötelező szervízt, mely az alábbi tevékenységeket foglalja magába:

  • Olaj- és szűrőcsere (Az olajat és a szűrőt térítésmentesen a Proxima-HS Kft. biztosítja)
  • Sebességváltó perifériáinak ellenőrzése (olajszivárgás, váltási rendellenesség, zaj)
  • Váltó diagnosztikai vizsgálata
  • A diagnosztikai vizsgálat és a perifériák ellenőrzése során talált hibákról részletes, írásos listát készítünk.
  • A váltóban talált működési hibákat a Proxima-HS Kft. térítésmentesen javítja

A felsorolt diagnosztikai tevékenységek célja, hogy az esetlegesen felmerülő, az üzemeltetés közben nem feltárt hibák azonosíthatóak legyenek, és így még egy lehetséges meghibásodás előtt a probléma elhárításra kerülhessen.

Fontos szempont, hogy a kiterjesztett garancia szolgáltatáshoz tartozó első kötelező karbantartást a Proxima-HS Kft. szervíztechnikusai előre egyeztetett időpontban, a jármű tulajdonosának telephelyén végzik el, így nem kell a járművet (vagy a váltót) a Proxima-HS Kft. telephelyére szállítani. A szolgáltatás a tulajdonos saját telephelyén érvényesíthető.

A kiterjesztett garancia igénylése és a kötelező szervíz során elvégzett vizsgálatok az alkatrészekre vonatkozó javítási garancia futamidejét 12 hónapról 24 hónap időtartamra bővítik ki. Ez jelentős árelőnyt jelent, a váratlan, nem tervezett kiadások vonatkozásában. A kiterjesztett garancia csak akkor lép életbe, ha a 12 hónapos garancia időszak letelte előtt az ügyfél bejelentése alapján a Proxima-HS Kft. szervíztechnikusai elvégezték a kötelező szervízt és ezzel egyidőben a váltónak és perifériáinak átvizsgálását.

zf_szervizvoith_szervizallison_szervizman_szervizvolvo_szervizscania_szervizmercedes_szervizwabco_wurth_szerviz iveco_szerviz

ZF, VOITH, Allison, MAN, VOLVO, SCANIA, Mercedes, Wabco Wurth, IVECO sebességváltó javítás, diagnosztika, szervíz